Hjem > Ved dødsfall > Planleggingssamtale

Planleggingssamtale

Ved dødsfall tar pårørende kontakt med Engeseth begravelsesbyrå, for en planleggingssamtale. Vi forstår at dette er en tung og vanskelig tid, og er derfor svært fleksible på tid og sted for denne samtalen. Om man ønsker å møte oss på et av våre kontorer i Lørenskog eller Oslo, eller om det er ønskelig at vi kommer hjem til dere, er helt opp til de pårørende. Andre steder er også mulig.

Vi i Engeseth er opptatt av at de pårørende velger hvordan de ønsker å gjennomføre begravelsen slik at man kan være trygg på at den avdøde får den avskjeden h*n fortjener. Vi er her for å finne de riktige løsningene for de pårørende. I noen tilfeller har avdøde gitt utrykk for egne ønsker om hvordan seremonien skal se ut og gjennomføres. Da kan vi bistå med å finne riktig musikk, blomster, kiste, urne eller annet.

I tilfeller der avdøde ikke har hatt slike ønsker, så kan vi, ved hjelp av samtaler med de pårørende, bistå med å planlegge en seremoni som representerer den avdøde og gir seremonien et personlig preg.

Ring oss for avtale på tlf 48 100 888 eller på post@engesethbegravelsesbyraa.no.