Våre priseksempler ved gravferd

Du kan etter egne valg være med på å bestemme hva seremonien skal koste. Vi hjelper deg ved å tilrettelegge alt det praktiske, slik at seremonien blir etter deres valg og ønsker.

Prisgaranti

Hvis dere som pårørende kan dokumentere at de samme varer og tjenester etter deres ønsker har en rimeligere kostnad et annet sted enn hos oss, vil vi hos Engeseth begravelsesbyrå imøtekomme samme kostnad ifht. samme varer og tjenester.

Dette ønsker vi for at dere som pårørende alltid skal kunne være trygge og sikre på at vi hos Engeseth begravelsesbyrå har etter deres valg og ønsker , alltid den riktige kostnaden for seremonien, uten at det påvirker service og kvalitet.

Planleggingssamtale

I planleggingssamtalen benytter vi oss av lokalkunnskap for å kunne gjøre seremonien etter deres valg og ønsker så personlig som mulig. Vedrørende sensitive opplysninger som kan bli gitt i en samtale, har våre gravferdskonsulenter 100 % taushetsplikt.

Gravferdsvakt

Gravferdsvakt – hentetjeneste hele døgnet.

Ved behov for hjelp ved dødsfall kan du ringe oss hele døgnet.
Tlf. nr: 48 100 888. Kort responstid.

I respekt for den avdøde og dere som pårørende bærer våre konsulenter alltid uniform, og våre biler som vi ferdes i vil alltid være rene og representative.

Etter seremonien mottar alle pårørende en minnebok som inneholder annonse, programfolder, blomsterbilder fra seremonien, bilder av seremonirom og seremonisted. Om ønskelig kan disse bildene også legges inn på minnepinne.

Vi ønsker å være et personlig byrå hvor du kan føle deg trygg og godt ivaretatt.