Hjem > Begravelsesbyrå Lørenskog

Begravelsesbyrå Lørenskog

LØRDAGSRUDVEIEN 26, FJELLHAMAR

Engeseth Begravelsesbyrå på Lørenskog har hentetjeneste og vakttelefon som er betjent hele døgnet.

Telefon: 48 100 888Kort responstid.

Med våre kontor i Lørenskog og Oslo så tilbyr vi våre tjenester for alle pårørende i og utenfor Lørenskog, Oslo, Romerike og Bærum omegn.

Kontoret på Lørenskog ligger i Fjellhamar: Lørdagsrudveien 26 og kontoret vårt i Oslo ligger sentralt til på Bislett, like ved Bislett stadion: Sofies Gate 67 A.

Dersom et besøk på våre kontorer ikke er ideelt så kan vi møte dere hvor dere måtte ønske, om det er hjemme eller andre steder. Om dere heller ønsker å møtes på vårt kontor er dere også hjertelig velkomne til det.

Vi er et familieeid begravelsesbyrå med røtter tilbake fra 1970 og vi kjenner godt til lokale tradisjoner. Vil du lese mer om hvem vi er, se her.

I forbindelse med gravferd kan det påløpe kostnader for den som sørger for gravferden. Her er litt informasjon om hva som gjelder ved gravferd i Lørenskog. Les mer her.

Vi skjønner at dette er en vanskelig situasjon, og ønsker å være behjelpelige med det vi kan. Derfor tilbyr vi å planlegge seremonien i trygge omgivelser for våre pårørende. Dette kan avtales hele døgnet ved å ringe oss på tlf 48 100 888 eller sende oss henvendelse ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Haakon P-LHaakon P-L
14:22 24 Nov 21
T VT V
06:27 27 Sep 21
Tilgjengelige døgnet rundt, gode på informasjon og tilrettelegging, En veldig profesjonell opplevelse med Engeseth begravelsesbyrå.
Tove HansenTove Hansen
18:41 14 May 19
js_loader

Send oss en henvendelse:

Hvor fant du oss?(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.