Hjem > Begravelsesbyrå Rælingen

Begravelsesbyrå Rælingen

Engeseth Begravelsesbyrå har betjent kunder ifra Rælingen helt siden oppstart i 1970 og vi kjenner godt lokale tradisjoner for begravelser i Rælingen. Vår hentetjeneste og vakttelefon er betjent hele døgnet.

Telefon: 48 100 888Kort responstid.

Vårt nærmeste kontor som betjener kunder ifra Rælingen ligger på Fjellhamar i Lørenskog: Lørdagsrudveien 26. Vi har også kontor i Oslo, dette ligger sentralt til på Bislett, like ved Bislett stadion: Sofies Gate 67 A.

Dersom et besøk på våre kontorer ikke er ideelt så kan vi møte dere hvor dere måtte ønske, om det er hjemme i Rælingen eller andre steder. Om dere heller ønsker å møtes på vårt kontor er dere også hjertelig velkomne til det.

Vi er et familieeid begravelsesbyrå med røtter tilbake fra 1970, vil du lese mer om hvem vi er, se her.

Vi skjønner at dette er en vanskelig situasjon, og ønsker å være behjelpelige med det vi kan. Derfor tilbyr vi å planlegge seremonien i trygge omgivelser for våre pårørende. Dette kan avtales hele døgnet ved å ringe oss på tlf 48 100 888 eller sende oss henvendelse ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Haakon P-LHaakon P-L
14:22 24 Nov 21
T VT V
06:27 27 Sep 21
Tilgjengelige døgnet rundt, gode på informasjon og tilrettelegging, En veldig profesjonell opplevelse med Engeseth begravelsesbyrå.
Tove HansenTove Hansen
18:41 14 May 19
js_loader

Send oss en henvendelse:

Hvor fant du oss?(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.