Hjem > Begravelsesbyrå Nannestad

Begravelsesbyrå Nannestad

Engeseth Begravelsesbyrå er et personlig begravelsesbyrå med mange års erfaring gjennom generasjoner. Vi ønsker å være til hjelp for alle pårørende i Nannestad, Jessheim, Skedsmo, Lillestrøm, Strømmen, Rælingen, Fet, Sørumsand og Frogner når et dødsfall inntreffer. Vi har åpen telefon hele døgnet 24/7 – alle dager hele året.

Vårt nærmeste kontor ligger sentralt til på Fjellhamar i Lørenskog, Lørdagsrudveien 26.

Dersom et besøk på våre kontorer ikke er ideelt så kan vi møte dere hvor dere måtte ønske, om det er hjemme eller andre steder. Om dere heller ønsker å møtes på vårt kontor er dere også hjertelig velkomne til det.

Vi er et familieeid begravelsesbyrå med røtter tilbake fra 1970 og vi kjenner godt til lokale tradisjoner. Vil du lese mer om oss, se her.

Vi skjønner at dette er en vanskelig situasjon, og ønsker å være behjelpelige med det vi kan. Derfor tilbyr vi å planlegge seremonien i trygge omgivelser for våre pårørende. Dette kan avtales hele døgnet ved å ringe oss på tlf 48 100 888 eller sende oss henvendelse ved å fylle ut vårt kontaktskjema.

Haakon P-LHaakon P-L
14:22 24 Nov 21
T VT V
06:27 27 Sep 21
Tilgjengelige døgnet rundt, gode på informasjon og tilrettelegging, En veldig profesjonell opplevelse med Engeseth begravelsesbyrå.
Tove HansenTove Hansen
18:41 14 May 19
js_loader

Kontakt oss

Hvor fant du oss?(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.