Hjem > Ved dødsfall > Hentetjeneste ved dødsfall

Hentetjeneste ved dødsfall

Vi henter avdøde etter nærmere avtale med pårørende. Ved dødsfall på sykehus føres avdøde først til et kapell som befinner seg på stedet. Her har de fleste sykehus et kapell tilknyttet kjølerommet, hvor det er anledning til å se den avdøde. Vi sørger for videre transport på et senere tidspunkt.

Ved dødsfall på sykehjem/institusjon, sørger personalet for at avdøde blir flyttet til eget kjølerom. I disse tilfellene kan den avdøde hentes senere av oss. Dersom institusjonen ikke har eget kjølerom henter vi avdøde på rommet. Vi avtaler tidspunkt for henting i samråd med deg og personalet. Den avdøde flyttes dermed til nærmeste sykehus eller kapell. Mange institusjoner ønsker at hentingen skjer i kiste, og du vil derfor måtte ta et valg på hvilken
kiste som er ønskelig å bruke. Dette er noe vi kan bistå med.

Vi er tilgjengelige på vår døgnåpne telefon hver dag i året, hele døgnet. Du kan nå oss på tlf 48 100 888 eller på post@engesethbegravelsesbyraa.no.
Vi forstår at dødsfall kan inntreffe når som helst, og er derfor tilgjengelig på telefon uansett når du skulle trenge det.