Hjem > Begravelsesbyrå Oslo

Begravelsesbyrå Oslo

SOFIES GATE 67 A, OSLO

Engeseth Begravelsesbyrå har kontor sentralt i Oslo sentrum i Sofies Gate 67a på Bislett. Vårt kontor betjener hele Oslo og vi er tilgjengelige på telefon hele døgnet, alle dager i året.

Engeseth Begravelsesbyrå i Oslo har lang erfaring i bransjen og forstår hvor utfordrende denne tiden er for pårørende. Vi ønsker å gjøre denne tiden enklere ved å bidra med det vi kan. Vi møter deg der du måtte ønske, om det er på vårt kontor eller hjemme hos deg selv. Du bestemmer. Vi er behjelpelige i hele Oslo og omegn, så det er bare å kontakte oss på tlf. 48 100 888 eller sende oss en henvendelse på vårt kontaktskjema. Vil du lese mer om oss se her.

I forbindelse med gravferd kan det påløpe kostnader for den som sørger for gravferden. Her er litt informasjon om hva som gjelder ved gravferd i Oslo. Les mer her.

Adkomst til vårt kontor i Oslo

Trikk 17, 18 og N18.

Gå av stoppet Stensgata, da er det ca. 1 minutts gange til kontoret. Gå Johannes Bruns gate rett frem ca. 70 meter til kryss Sofies gate,
videre da til høyre vil man se vårt kontor.

Buss 37

Gå av stoppet i Collets gate, derfra ca. 5 minutter gange til kontoret. Det er gateparkering i området – Vi betaler gjerne kollektivtransport og parkeringsavgift.

Send oss en henvendelse her:

Hvor fant du oss?(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.